Vrijeme za prijavu na ovo darivanje je nažalost isteklo 30. Septembra 2019. u 12 časova.

TREBA LI VAM ŠTAMAČ ZA KANCELARIJU?

IMAMO POKLON ZA VAS.

  • BEZ ugovora
  • BEZ skrivenih troškova
  • BEZ bilo kakvog plaćanja
  • BEZ lajkovanja, šerovanja ili tvitovanja

Da, dobro ste pročitali, KMC POKLANJA ŠTAMPAČE i to njih 10! Nemate šta da izgubite, prijava je jednostavna a štampač džabe! Više u nastavku.

Zbunjeni? Naravno, ovo vam miriše na lošu prevaru, kao kada vam iskoči reklama za poklanjanje cipela koje ste juče gledali, ali sa poštarinom od 100KM. Takvo oglašavanje smatramo lažnim i ovdje se ne radi o tome.

Koji nam je onda cilj? Prije svega želimo da pomognemo zajednici u kojoj poslujemo, a ovaj put smo se odlučili pomoći firmama u Bosni i Hercegovini koje se bave edukacijom, treningom ili vaspitanjem bilo koje kategorija društva da brže i lakše posluju, podižući tako ukupan nivo pruženih usluga.

Možda se 10 polovnih štampača čini malo, ali zajedno sa već poklonjena 22 uređaja osnovnim školama, vjerujemo da je ovo dobar početak. Osim toga, time što vam poklonimo štampač činimo uslugu i sebi jer ćemo napraviti mjesta u magacinu za lager novih uređaja. Biti zastupnik desetak velikih svjetskih brendova iz domena digitalne štampe i dorade, sa širokim spektrom proizvoda, nije nimalo jednostavno.

Vjerujemo da će svaki poklonjeni štampač biti od velike pomoći bilo kojoj organizaciji prijavljenoj na darivanje i da ovo neće biti poslednje darivanje koje organizujemo. Više odgovora na vaša pitanja kao i sama prijava na darivanje su u nastavku.

Prijava za darivanje

Često postavljena pitanja (FAQ)

skriveni red

Zašto bi bilo ko poklanjao štampače tek tako?

Od osnivanja nudimo usluge iznajmljivanja štampača prilagođene obimu poslovanja klijenata i one čine osnovu našeg poslovanja. Svih 15 godina uspjeha dugujemo našoj sposobnosti ispunjavanja širokog spektra zahtjeva, od specifičnih za projektne biroe do zahtjeva nastalih u kompleksom radnom okruženju banaka i instituta. Da bi smo uspjeli u tome svojim klijentima obezbjeđujemo štampače predviđene za velike obime ispisa sa naprednim funkcijama, poput nadzora troškova ispisa po zaposlenom ili prepoznavanja teksta sa skeniranih dokumenta. Prije očekivanog kraja radnog vijeka ove napredne multi-funkcijske uređaje mijenjamo za nove modele kako bi smo izbjegli neugodnosti oko učestalog servisiranja.

Tada štampač odlazi u penziju.

Doskoro smo pokušavali prodati takve uređaje, sa dovoljno vatre u njima za još par godina laganog rada, ali smo za rezultat imali samo gomilu korištenih štampača u skladištu. Želimo nastaviti sa praksom poklanjanja i to organizacijama koje nemaju veliki obim štampe a kojima će štampač biti od velike koristi.

S druge strane, možda smo ludi što ovo radimo…

U čemu je fazon?

Nema fazona niti začkoljice. Tokom 2018. godine poklonili smo 22 štampača osnovnim školama na teritoriji grada Banja Luke. Odlučili smo da nastavimo sa ovom praksom jer vjerujemo da veliki broj organizacija prosto ne može sebi priuštiti multifunkcijski štampač bez obzira što bi im bio od velike koristi.

Kakve štampače poklanjate?

Poklanjamo ono što imamo na stanju a to su uglavnom multifunkcijski printeri. Za ovo darivanje predvidjeli smo 10 uređaja i to 6 štampača Konica Minolta model 240f (brošura) i 4 štampača Konica Minolta model 25e (brošura).

Znamo da ne predstavljaju najnovija dostignuća iz svijeta digitalne štampe ali su besplatni. Bolju cijenu je teško naći.

U zavisnosti od interesovanja postoji šansa da slična darivanja organizujemo i u budućnosti pa bacite oko na ovu stranicu s vremena na vrijeme.

Ti štampači mora da se raspadaju čim ih poklanjate…

Kažu da se poklonu ne gleda u zube, ali svi štampači koje poklanjamo su veoma kvalitetni, proizvedeni od strane poznatih svjetskih brendova Konica Minolta i Ricoh. Iako prethodno korišteni, svi su savršeno funkcionalni i dobićete ih sa setom PUNIH tonera.

Ko sve može da se prijavi na ovo darivanje?

Obzirom da je nova školska godina tek počela odlučili smo da ovo darivanje bude prvenstveno namijenjeno za organizacije koje učestvuju u treningu, obrazovanju, vaspitanju, edukaciji ili odgoju svih kategorija društva a registrovano su pravno lice u Bosni i Hercegovini sa 3 ili više zaposlenih. Ovdje smo imali na umu i škole stranih jezika, auto škole, đačke domove, srednjoškolske centre… Ako ne spadate u neku od ovih kategorija, postoji šansa da slična darivanja organizujemo i u budućnosti pa nas posjetite s vremena na vrijeme.

Koji su uslovi za darivanje?

Nema nekih posebnih uslova, broj štampača ne zavisi od broja lajkova, ne morate ništa šerovati, tvitovati, pisati komentare po socijelnim mrežama niti isjecati pa slati kovertom. Bitno je da ste pravno lice sa 3 ili više zaposlenih, da ste poslali i potvrdili prijavu, a u slučaju da dobijete štampač, da ste spremni da se fotografišete sa našim tehničarima nakon što puste uređaj u rad u vašoj kancelariji.

Zadnja stavka nam je zaista potrebna kako bismo spriječili očekivane predrasude ili eventualne negativne komentare.

Kako se prijavljujem na darivanje?

Sve što treba jeste da se popunite formular na ovoj stranici. Trenutni ne primamo prijave pristigle putem Facebook-a ili Instagram-a. Ukoliko vas izaberemo, kontaktiraćemo vas putem podataka koje ostavite u formularu i dogovoriti detalje oko dostavljanja printera. Da, čak ćemo besplatno dostaviti i pustiti u rad štampač koji vam poklonimo. Listu dobitnika ćemo objaviti na našoj internet i Facebook stranici kao i naknadne fotografije sa dobitnicima.

Kako da povećam šanse za dobitak? Mogu li više puta da se prijavim na darivanje?

Vjerujemo u pružanje jednakih šansi svima tako da koliko god prijava podnijeli, jedno pravno lice biće uvršteno u jedno darivanje samo jednom.

Da li sam u obavezi da kupujem bilo šta od vas ako dobijem štampač?

Ne. Nakon što vam naši tehničari dostave štampač nemate nikakvih obaveza ka nama, ne morate od nas kupovati tonere niti koristiti neku od naših usluga.

Ipak, naglasili bi smo da za zastupane brendove imamo ovlašten i stručan servis, da imamo veoma povoljne cijene tonera i da imamo brz odziv na poziv za servis, ali ne, ako dobijete štampač nemate nikakvih obaveza da koristite naše usluge ili kupujete bilo šta od nas.