ZIMA VAM DONOSI LAVINU POSLOVA?

UZ LAMINATOR VIVID MATRIX MX-370P IZ NAŠE AKCIJSKE PONUDE VAŠA ŠTAMPARIJA MOŽE ZARADITI VIŠE!

I PRI TOM NA POKLON DOBITI ŠTAMPAČ KONICA MINOLTA C250i!

Kako vaša štamparija može zaraditi više sa laminacijom?

Povećajte kvalitet

Postanite sinonim za kvalitet na svom tržištu! Oslonite se Matrix laminator kako bi svojim kupcima dizajnirali i dostavili rješenja koji će ih ostaviti bez daha pa najniža cijena više neće biti jedini kriterijum u dobijanju poslova.

Proširite ponudu

Uvođenje usluge laminacije će proširiti portfolio proizvoda koji možete ponuditi svojim klijentima te može poslužiti kao most prema drugim poslovima.

Probudite kreativnost

Osim dosadnih vizit karti sada možete ponuditi i dodatne opcije finiša poput zlatotiska, metalik folije ili holograma. Mašta je krajnja granica! Uostalom, pogledajte video ispod i uvjerite se u mogućnosti.

Laminacija na dohvat ruke

Prateći svjetske trendove dizajna u našoj ponudi već duže vremena s ponosom nudimo riješenja za laminaciju evropskog tržišnog lidera Vivid Matrix iz Velike Britanije. U proizvodnji koriste najkvalitetnije komponente dostupne na tržištu uključujući Omron prekidače, Schneider elektronske komponente i Bambi kompresore proizvedene u Velikoj Britniji.

Ono što nas je impresioniralo kod cijele serije pneumatskih Matrix laminatora je mogućnost isplativog rada na malim serijma bez gubitaka na kvalitetu otiska. Bez obzira da li na digitalnom otisku želite simulaciju parcijalnog laka ili zlatni, srebreni, hologramski ili otisak u boji, rezultati će uvijek biti savršeni.

Ovom prilikom izdvajamo Matrix MX-370P laminator koji je pneumatski polu-automatski laminator sa digitalnom kontrolnom jedinicom i opcijom dodavanja automatskog ulagača. Osim besprijekornog otiska ističe se i sa maksimalnom širinom folije od 340mm i brzinom rada od 10 metara u minutu te je sposoban zadovoljiti standarde našeg tržišta i prevazići očekivanja. Više detalja o Matrix laminatorima možete pronaći na videu ispod.

Ukoliko želite da vam dostavimo ponudu za ovu akciju ili želite više informacija možete nas kontaktirati putem kontakt forme u nastavku ove stranice ili pozivom na broj 051 228 540.

Svim kupcima koji se do kraja Januara 2019. godine odluče za kupovinu laminatora Matrix MX-370P poklanjamo štampač Konica Minolta C250i!

 Besplatna dostava

 Besplatno početno podešavanje

 Godina dana garancije

Tehnički detalji:

● Max širina filma/folije 340mm
● Max širina papira 420mm
● Podržana gramatura medija 135 g/m² – 500 g/m²
● Kompresor Podrazumjevan
● Temperatura 0 – 140­°C
● Max mehanička brzina 10m/min
● Automatski ulagač papira Opciono

Više tehničkih detalja možete pronaći OVDJE ili na sajtu proizvođača.

Cijena: 26.000,00 KM*

*Štampač Konica Minolta C250i je uključen u cijenu!

Nadamo se da imate baš veliku jelku…

…jer je Konica Minolta C250i baš veliki poklon!

Za ove praznike ispod svoje jelke možete pronaći štampač koji je kao stvoren za vaš laminator. Osim što će za vas štampati brzinom od 25 stranica u minuti, kako kolor tako i crno-bijela dokumenta, C250i će vam ubrzati najčešće zadatke uz pomoć programibilnog ekrana osjetljivog na dodir veličine 10 inča.Ako vam brzina nije prioritet onda u ovom poklonu možete pronaći visoki kvalitet štampe koji je postao sinonim za sve Konica Minolta štampače. Za sve štedljive među vama, još dobrih vijesti: C250i koristi tonere visokog kapaciteta što povećava isplativost.

Sve ovo je na poklon kupcima koji se do kraja Januara 2019. godine odluče za kupovinu laminatora Matrix MX-370P!

 25 kolor ili C/B stranica u minuti

 Standardni formati od A6 do SRA3

 Nestandardni formati do 1,2m dužine

 Podesivi 10″ multi-touch displej

 8GB RAM memorije

 256GB SSD memorije

Kontaktirajte nas u vezi ove ponude