Najam štampača

Za investiranih 0KM u roku od 2 radna dana dostavljamo štampač u vašu kancelariju.

Svi troškovi održavanja i obnavljanja iznajmljenih uređaja uključeni u fiksnu cijenu.

Testni period od mjesec dana, bez ikakvih obaveza, dostupan svima.

Ako ste u potrazi za novim štampačem vjerovatno razmišljate o kupovini pouzdanog i modernog multifunkcijskog printera od provjerenog proizvođača. Mada, niste baš sigurni koliko je to pametno jer vam je budžet ionako opterećen a nabavka bi vas izašla koliko i plata vašeg najboljeg radnika u idućih pola godine…

Šta ako vam kažemo da vaš savršen štampač možete da iznajmite umjesto da ga kupite a da platite samo ono što odštampate, po unaprijed dogovorenoj cijeni?

Cijeni u koju su uključeni toneri, servisi, izlasci na teren, redovno održavanje, početna konfiguracija i obuka korisnika na licu mjesta i uklanjanje uređaja sa vaše lokacije po isteku najma. Na ovaj način vaše finansije ostaju rasterećene a vaše interno poslovanje postaje brže i efikasnije korištenjem modernih tehnologija.

Kako najjednostavnije i najbrže iznajmiti štampač? Prosto, kroz ova 3 koraka:

Kontaktirate nas

Pojasnite nam svoje potrebe po pitanju štampe kroz kontakt formu u dnu ove stranice ili pozivom na broj 051 228 540.

Kreiramo ponudu

Naši konsultanti analiziraju vaše potrebe i preporučuju vam najadekvatnije rješenje za vaše poslovanje.

Dobijate štampač

Nakon što dogovorimo sve detalje saradnje naši tehničari u roku od 2 radna dana vam dostavljaju štampač.

Osim kancelarijskom poslovanju, uslugu najma štampača pružamo i za organizovanje događaja, poput kongresa, sajmova ili simpozijuma kroz kratkoročno iznajmljivanje uređaja za ispis.

Bez obzira da li vaša manifestacija traje dan ili sedmicu dana, pobrinućemo se za sve vaše potrebe iz svijeta štampe.

Zašto iznajmiti štampač od KMC-a?

Iskustvo

Iz obilja povratnih informacija stečenih kroz 14 godina rada sa više od 250 klijenata izvukli smo esenciju kvalitetne usluge. Postanite naš klijent i iskoristite naše iskustvo kako biste i vi ostvarili značajne uštede i istovremeno ubrzali interno poslovanje.

Brza podrška

Bilo gdje da se nalazite u Bosni i Hercegovini naša stručna podrška će doći do vas u roku od jednog radnog dana. Vrijeme odziva u većim gradovima poput Sarajeva i Banja Luke je upola manje. Klijentima čije poslovanje ne trpi zastoje nudimo i garanciju izlaska na teren u roku od 2 sata u toku radnog vremena.

Prilagođena rješenja

Ugovore ne klešemo u kamen niti zaključavamo prethodo dogovorene uslove pa smo uvijek spremni ispratiti promjene u vašem poslovanju. Bez obzira da li vam trebaju dodatni štampači ili proširenje mogućnosti već iznajmljenih uređaja, tu smo da se prilagodimo i pružimo maksimalnu podršku vašem poslovanju.

Testni period

Ako još uvijek niste sigurni da li je dobra ideja početi sa štampanjem bez investiranja pozivamo vas da testirate našu uslugu iznajmljivanja štampača na mjesec dana. Kroz ovaj probni period možete bez pritiska otkriti sve pogodnosti koje vam donosimo i na kraju mjeseca odlučiti o daljem nastavku saradnje.

Multi-brend pristup

U cilju ispunjavanja svakog korisničkog zahtjeva i specifikacije generalni smo zastupnici više svjetski poznatih brendova, prije svega Ricoh i Konica Minolta štampača i Morgana doradnih uređaja. Ova simbioza brendova nam omogućava da svojim klijentima pružimo savršeno adaptirana rješenja.

Vaš put do lakšeg štampanja počinje ovdje. Pošaljite nam zahtjev za besplatnu ponudu.

Potrebne mogućnosti željenog uređaja

Trenutni broj štampača, kopira i plotera u vašoj firmi