Hajde da malo popravimo ovaj ponedeljak. Svi znamo da bilo kom ponedeljku treba pomoć da postane lijep, pa ni ovaj poslednji septembarski nije izuzetak.

Od nastanka KMC-a prije više od 10 godina doprinosimo poboljšanju svakog ponedeljka i to u više od 500 kancelarija širom Bosne i Hercegovine. Dajemo svoj maksimum u borbi protiv mali zlih gremlina iz štampača (koji uglavnom izaberu ponedeljak da naprave žurku) i to tako što vrijedno radimo da vaši uređaji štampaju bez zastoja. Čak nam treba i pomoć po tom pitanju jer širimo svoj tim otvaranjem radnog mjesta “Tehničar za servis foto-kopir aparata”, više na ovom linku.

Nego, to nije tema naše današnje objave. Tema je “REZULTATI SEPTEMBRSKOG DARIVANJA”. Da, dovoljno smo blesavi da poklanjamo stvari okolo. Metodu našeg ludila smo objasnili ovdje pa nećemo više o tome. Dovoljno je što upiru prstom u nas na ulici i što nam računovođa prijeti štrajkom glađu.

U slavu i čast školskog septembra i prvog svečanog otvaranja školskog dnevnika odlučili smo ovo darivanje posvetiti svim organizacijama koje se bave edukacijom, obrazovanjem ili treningom bilo koje vrste na teritoriji Bosne i Hercegovine. Na darivanje putem naše internet stranice validno se prijavilo više od 50 organizacija. Bilo je i prijava učenika osnovnih i srednjih škola kao i prijava putem komentara i poruka na socijalnim mrežama koje nažalost nismo mogli prihvatiti. Neke organizacije su se prijavile 2 puta, sa različitim kontakt podacima. Lukavo, ali ne i dovoljno lukavo: u izbor su ušli kao jedna prijava.

Sam izbor je bio nasumičan, svaki naš zaposleni je rekao jedan broj između 1 i 57 te smo tako došli do idućih 10 srećnih dobitnika:

1. Ronilački klub Delfin Banja Luka – Konica Minolta 240f
2. Katolički školski centar “Sveti Pavao” – osnovna škola u Zenici – Konica Minolta 240f
3. Narodna biblioteka Gacko – Konica Minolta 240f
4. OŠ Cazin II, Centar za razvoj inkluzivnih praksi Cazin – Konica Minolta 240f
5. MSŠ Travnik – Konica Minolta 240f
6. Udruženje građana “C. E. Z. A. R.” Srbac – Konica Minolta 240f
7. Udruzenje “Pozoriste mladih Tuzle” Tuzla – Konica Minolta C25e
8. Javna ustanova OŠ “Sveti Sava” Bijeljina – Konica Minolta C25e
9. Stepbystep Sarajevo – Konica Minolta C25e
10. JPVOU Dječiji vrtić “Naša radost” Zvornik – Konica Minolta C25e

Nadamo se da niste poput Garfilda i da smo vam uspijeli popraviti ovaj ponedeljak bar malo. Drugim učesnicima poručujemo da nas ne otpisuju: ako nekad u budućnosti postanete naš klijent uvijek ćete dobijati našu punu pažnju, stručnu podršku, visoko-kvalitetne uređaje i usluge namjenski kreirane  za vaše potrebe. A planiramo i naknadna darivanja.

Pobjednici darivanja će biti kontaktirani putem email adrese koju su naveli u prijavi a štampače mogu očekivati u toku oktobra. Ipak, moguća su i manja kašnjenja jer će termin isporuke i postavljanja zavisiti od naših drugih poslovnih obaveza i kako nas put nanese kroz vaš grad.

Ako znate nekog iskusnog servisera koji bi promijenio firmu, uputite ga na nas pa da ubrzamo proces dostave.

Kategorije

Arhiva

Podijeli članak

Podijeli ovaj članak sa svojim prijateljima